Facebook

Beoordelingen van Nakorn Thai Dordrecht

Recente recensies van Nakorn Thai Dordrecht

5 sterren na 124 reviews

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meer dan 30 min te laat, om 21.10 was ik wel erg hongerig. Goede ingrediënten en veel groenten, helaas was het eten lauw. (terwijl ik om de hoek woon)

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging werd een half uur later dan afgesproken. Het eten zouden we niet weer bestellen. Ik voel me misselijk van de suazen. Voor de kinderen was mild, nog veel te heet. De bakjes waar het eten in zit lekken. Toch maar ergens anders bestellen volgende keer. Waarschijnlijk weer Chinees.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super Wel effe spanent of het klaar was door een stroom storing maar super opgelost door de eigenaar egmffe wat drinken en koken in het donker zelfs dan kunnen ze super lekker eten maken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Heerlijk eten. Goed van smaak. Groenten met nog een 'bite'. Smaakvolle saus, niet te zout.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was minder lekker als dat we verwacht hadden.Heel veel groenten,weinig vlees.Doordat de bezorging het adres niet kon vinden was het ook niet echt warm meer.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de 1e keer een bestelling geplaatst bij Nakorn. Fijn dat je als klant kan volgen hoe laat het eten er is. De gerechten waren heerlijk, net zo lekker als in het restaurant!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig eten, pure Thaise smaken! een echte aanrader! The best Thai in Dordrecht👌👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend prima kwaliteit en wederom heerlijk gegeten. Helaas een half uur later dan gepland bezorgd. Dat was deze keer niet erg maar als je maar een beperkte tijd hebt om te eten kan het vervelend zijn.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

was weer super lekker. Massam blijft onze favoriet. Maar de groene curry en garnalen met cashew noten zijn ook heerlijk. Bestelling netjes op tijd en iedereen altijd even vriendelijk 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Super was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker, smaakvol. Hier vaker gegeten. Soms vind ik het wel iets te zout.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en op tijd bezorgd...

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, fijne mensen

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,15 minuten bezorgtijd is wel erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is het toch bijzonder dat je maaltijden die thuis bezorgd zijn net zo lekker zijn als dat je bij Nakorn zelf gaat eten. Het was weer heerlijk!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker Alleen jammer dat er erg veel plastic wordt gebruikt als verpakking

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en altijd verse groente. Vegan opties ook. Top

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten komt er al lang maar altijd top gegeten bij deze hard werkende mensen

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt altijd te lang als je honger hebt, maar 35 minuten is goed te doen. Goed op smaak, netjes verpakt en nog lekker warm bij aankomst. Voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was keurig op tijd bezorgd en smaakte zoals altijd weer fantastisch

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker eten ik ga bij nakorn thai voortaan altijd eten en raad iedereen aan. Het eten is echt vers met verse producten dat proef je heel goed en het personeel super vriendelijk en gastvrij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 😁👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd en keurig op tijd bezorgd

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Thaise gerechten. Goede bereiding. Zeker een aanrader

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer niet zo lekker jammer normaal altijd goed volgende keer beter

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een gave om bezorgd eten zo te kunnen laten proeven. Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht was niet pittig, terwijl er op de kaart twee pepertjes bij stond. Verder lekker! Bezorging duurde wel lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en het online bestellen ging heel eenvoudig.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed op temperatuur en precies op de aaangegeven tijdstip was het bezorgd. Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele authentik! Top!

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Alleen 1 puntje...ik ben vegetarisch en had de soep gekozen onder het kopje vegetarische gerechten (tofu). En onderin zaten 4 grote stukken kip! Nou ben ik niet zo moeilijk, maar niet alle vegetariërs zullen daar blij mee zijn.. Toch heerlijke soep. Erg goed gegeten. Bedankt!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend dat de bezorgkwaliteit zo hoog is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk!

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze keer weer eens afgehaald. Zoals gewoonlijk super kwaliteit en erg lekker. We kijken er altijd naar uit.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel haast wekelijks bij nakorn Thai, en vind het lekker eten, alleen zijn de porties wat aan de kleine kant. Vooral met de rijst komen we eigenlijk nooit uit. En als er standaard wat kroepoek bij zou zitten zou dat heel prettig zijn. Verder niets te klagen, top eten!

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en een snelle bezorging. Weer even terug naar Thailand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goede prijs Echt aan te bevelen

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst afgehaald. Een gezellig klein tentje, niet echt chiq, beetje verouderde inrichting. In tegenstelling tot oudere reviews, je kunt er gewoon een koud Singatje of andere alcoholische drank bestellen en je kunt er gewoon pinnen. De afhaal was lekker en we zullen zeker een keertje in het restaurant gaan eten. Is ook weer eens wat anders als alle andere perfect gestylde tenten in Dordrecht.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen ongeveer 1 keer per maand en worden nooit teleurgesteld, eten was weer erg lekker

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vlot bezorgd op een vrijdagavond, Heerlijk gegeten. Dikke prima!

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het eten afgehaald. Het eten was keurig op de afgesproken tijd klaar. We hebben genoten van de bijzonder smakelijke gerechten. Voor herhaling vatbaar.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten zoals altijd. Fijn dat er nu ook bezorgd kan worden! Bezorging op tijd. Alles prima!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Jammer dat ze niet bij ons bezorgen, we hebben t zelf afgehaald..... Dus geen sterren voor de bezorging, helaas...

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar bezorging duurde zeker 90 minuten. Het eten was ook niet helemaal warm meer.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima op tijd bezorgd, zelfs op vrijdagavond!

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk voor herhaling

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen ongeveer 1 keer maand en het eten was zoals altijd weer erg lekker

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd bezorgd, juiste prijs.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en op tijd bezorgd.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals altijd super kwaliteit en heerlijk gegeten!

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeveer 1 keer per maand bestellen we eten bij Nakorn. De Massaman Curry is vaste kost, erg lekker, net als de sate. De paneng nue heeft ook een fantastische smaak. Kortom het eten was weer top.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer goede kwaliteit en smaak. Echt super lekker. Ik heb het eten zelf afgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, maar opnieuw niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen op de afgesproken tijd om de bestelling te halen maar moesten nog een klein half uur wachten. Bestelling niet opgemerkt.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd erg lekker en op tijd bezorgd, Wat ik wel vreemd vind is dat er nog 1 euro bezorgkosten betaald moet worden op een bestelling boven de 60 euro en 0,25 cent kosten omdat je met ideal betaald. Maar dat is maar een kleinigheid, het eten was erg lekker

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk. Wel heb ik groene curry gekregen ipv rode. Maar de smaak was prima :)

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had iets warmer kunnen zijn bij bezorging. Verder weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker. Bezorging duurde wel wat lang, maar dat komt misschien door de gladheid. De bezorger was een vriendelijke jongeman.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren goed, maar helaas wel flink afgekoeld. Ze waren denk ik best een tijdje onderweg geweest. Misschien andere verpakking waarin het eten langer warm blijft?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very fast service, and as always very delicious! Highly recommended!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk maar jullie waren de rijst vergeten volgende keer beter

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super! Erg lang moeten wachten op de bezorging (1,5 uur)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten: kleine mix van voorgerechtjes, kip met cashewnoten en beef met boontjes in ee verrukkelijke saus. Alleen de rijst bleef over.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriet de Massaman Curry weer besteld met gemengde groenten erbij. Zoals altijd smaakte het weer verrukkelijk, we hebben ook 1 portie sate bijbesteld en deze is ook een echte aanrader, heerlijk.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en stipt op de gevraagde tijd bezorgd. Klasse!

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en via Ideal betaald. Toen ik op de afgesproken afhaaltijd kwam stond het keurig klaar. Heerlijk gegeten!

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig eten en goede, snelle en vriendelijke bezorging!

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn een hele goede kwaliteit gewend van het eten in het restaurant zelf, maar vond het gebrachte eten niet zo heel erg goed. De Laab Kai was niet gekruid en ook lauwwarm. Hij smaakte niet zoals we hem normaal in het restaurant krijgen. Er zat geen smaak aan. Ookde nasi was flauw. De gebakken kip was overigens wel lekker. Al met al zouden we niet zo snel meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel, goed op tijd, altijd een plezier om te eten. Nakorn Thai is net wat origineler dan andere bezorgdiensten. Dit is een echte aanrader voor een stad waar veel afhaaltenten altijd weer hetzelfde saaie menu aanbieden. Na een flinke zoektocht komen we bijna altijd uit op Nakorn. Echt een keer proberen! Vooral de groene curry met vis!

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling was om 15:49 ingediend maar was niet doorgekomen bij restaurant!! Daardoor was het niet op tijd ipv 17:45 pas om 18:25! Eten was top maar moesten het gehaast eten doordat we naar de film moesten

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten voortreffelijk, Bezorging op de fiets was op tijd, eten nog prima op temperatuur. Volgende keer weer gewoon bestellen!

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed!

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

volgende keer ligt er een fooi klaar voor de bezorger ik had vandaag geen cash geld in huis

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker eten en op tijd bezorgd

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk van smaak, maar de samenstelling van de gerechten is ondermaats. Garnalen met cashewnoten bevatte welgeteld vier garnalen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vers, mooie smaken. Eerste keer na een tip, zeker niet de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goddelijk lekker eten en heel gemakkelijk online op gewenste tijd besteld, precies op die tijd gratis bezorgd! Super; een aanrader!!!

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk eten, de sate is een absolute aanrader en wij zijn gek van de Massaman Curry

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld via internet betaald met ideal was snel klaar binnen de tijd die ze opgaven en het was ook erg lekker top dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de thaise pasta was er overkookt. tegenwoordig kan je geen eten bereiden met ingredienten uit blik. dit was de 1ste en laatste keer dat ik heb besteld. helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wat ik ervan verwachtte. Goed en genoeg .

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd erg lekker, onze favoriet is de Massaman Curry, de sate was ook erg lekker

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt heerlijk gegeten. Aanrader

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk bestellen, snelle bezorging en een heerlijke warme maaltijd op tafel.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging was stipt op tijd.

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs/kwaliteit verhouding, heel erg lekker en snel geleverd! Een absolute aanrader.

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft echt super lekker bij Nakorn. Blij dat ze nu ook bezorgen.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De massaman kai is fantastisch! Snel bezorgd. Aanrader.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten uit een klein maar heel gezellig restaurant! Met name de curries zijn erg lekker en smaakvol, zowel in het restaurant als thuis op de bank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker uiteten. In de ochtend besteld en ruim op tijd geleverd. Top service!

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ontbrak een voorgerechtje bij de bestelling. Nog voordat we konden bedenken of we aan het hoofdgerecht zouden beginnen, werd het al nabezorgd. Zo lekker!! Vooral de combi voorgerechtjes en de pittige kippensoep. Tot snel!

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine porties, dus eigenlijk best duur. Had de (specialiteit) vleesmix van bijna 17 euro dit zat in een half hoge bak, zoals bij de Chinees en hier zat een heel klein bakje rijst bij. 2,5 uur moeten wachten op onze bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en vooral lekker.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging alles was warm en smakelijk.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het restaurant eten is gezelliger, maar laten bezorgen een prima alternatief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk alles weer heerlijk en dit keer nog thuis bezorgd ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.